9e739fd928c1ef1096635bb4b013b509.jpg
aaa253dae8b38ac4965b2bd20143339e.jpg
2f971821bfbe197b81d9497eef5aa659.jpg
0b36168f28219653977ef7f6dd33b2e7.jpg
Turistička zajednica Grada Bakra
English Ente turistico della citta di Bakar - Citta di Bakar Tourismusverband Der Stadt Bakar - German
Novosti
Featured Item Background

Radionica za iznajmljivače i stručni razgled Bakra, 16.6. u 9 h

Objavljeno: 29.05.2018.

Iznajmljivač ste na području Grada Bakra i zanima vas kako brže, lakše i jednostavnije reklamirati i prodavati svoj smještaj na Internetu, kako ga što atraktivnije urediti za prihvatljiv iznos te kako kvalitetno komunicirati s gostom?

Sve to i još puno više moći ćete saznati na radionici koju za iznajmljivače sa svog područja organizira Turistička zajednica Grada Bakra u prostorijama Doma kulture "Stjepan Mažić" u subotu, 16.6.2018. od 9-12h.

Na radionici će sudjelovati fotograf i stručnjak za promociju privatnog smještaja Damir Kovačić, vlasnik agencije Slikanjeapartmana.com te novi i jako uspješni iznajmljivač Zoran Pavletić iz Kukuljanova koji će vam ispričati zašto su njegovi apartmani bez prestanka puni od kolovoza prošle godine kad je počeo s iznajmljivanjem.

Povest ćemo vas i u stručni obilazak grada Bakra kako bismo vas što bolje informirali o svemu što je važno prenijeti turistima koje nakon dolaska u destinaciju prvenstveno zanima što sve u njoj mogu vidjeti i posjetiti.

Veselimo se vašem odazivu, razmjeni informacija i iskustava te druženju sa željom da, zajednički, i ove sezone podignemo kvalitetu privatnog smještaja u Gradu Bakru!

Program radionice:

PRVI DIO

Damir Kovačić, voditelj agencije Slikanje apartmana (www.slikanjeapartmana.com) održat će predavanje s puno zanimljivih tema i konkretnih savjeta kao što su:

- kako se prezentirati na tržištu

- kako se ponašati prema gostu

- na što sve treba pripaziti u pripremi apartmana

- kako urediti apartman

- kakve su fotografije potrebne za uspješnu prezentaciju

- koja je razlika prezentacije na webu od one na društvenim mrežama (Instagram, Facebook)

- što je dobro komuniciranje, a što nije

- kako u roku od tri godine možete i sami, bez posredstva agencije, raditi kompletan booking

- kako rade online booking sustavi za rezervaciju i što je sve potrebno za uspješno pozicioniranje na njima

Na kraju izlaganja bit će predviđeno vrijeme za pitanja i razgovor.

DRUGI DIO

Zoran Pavletić, uspješan iznajmljivač s Kukuljanova iznijet će svoj primjer dobre prakse na konkretnom primjeru svojih apartmana i podijeliti svoja iskustva s gostima.

TREĆI DIO

Stručni razgled grada Bakra za izajmljivače s naglaskom na sve informacije korisne gostima i potrebne za njihov što dulji boravak u destinaciji!