Ispiši ovu stranicu

Najava: Bakar Bike 2016

Objavljeno: 17.05.2016.

Na blagdan Tijelova, u četvrtak, 26. svibnja 2016. održat će se četvrto izdanje Bakar Bike-a! Nakon, Bakra, Hreljina ii Zlobina ove godine krećemo s Kukuljanova.

I ove smo godine za one natjecateljskog duha pripremili dionicu na kojoj će se mjeriti vrijeme te ćemo najbrže okruniti Kraljicom i Kraljem brda. Prijave i okupljanje sudionika počinje u 9:00 sati u centru Kukujanova (Dom kulture), a druženje bakarskim i kostrenskim biciklističkim stazama kreće u 10:00 sati. Kotizacija koja uključuje ručak, okrjepe i poneko iznenađenje iznosi 30 kuna.

Predprijave se vrše do utorka, 24. svibnja putem online obrasca https://goo.gl/jG6sFv

Očekuju nas dvije trase:
KRAĆA (18 km) http://goo.gl/yQG8ri
DUŽA (28 km) http://goo.gl/Y23KCK

I ovogodišnji Bakar Bike zajednički organiziraju Turistička zajednica Grada Bakra, Promotiv Travel Outdoor i BBK Team Rodeo.

[NAPOMENA]
Svi sudionici Bakar Bike 2016. voze na vlastitu odgovornost. Obavezna je kaciga i rezervna zračnica. Organizator zadržava pravo promjene trasa, iz razloga da promjene osiguraju sigurnost sudionika. U slučaju promjene ili dopune, svi sudionici će biti pravovremeno obaviješteni.

[SPONZOR] Vidimo se uskoro na biciklijadi Bakar bike! Nadamo se da ste spremni... Da ne ostanete žedni, za pravo osvježenje zadužena je COSTELLA - službena voda i sponzor ovogodišnje biciklijade!