9e739fd928c1ef1096635bb4b013b509.jpg
0b36168f28219653977ef7f6dd33b2e7.jpg
aaa253dae8b38ac4965b2bd20143339e.jpg
2f971821bfbe197b81d9497eef5aa659.jpg
Turistička zajednica Grada Bakra
English Ente turistico della citta di Bakar - Citta di Bakar Tourismusverband Der Stadt Bakar - German

Novosti
Featured Item Background

Dopis udrugama Grada Bakra i molba za dostavu podataka

Objavljeno: 20.03.2020.

Poštovani voditelji i članovi udruga,

s obzirom na novonastalu situaciju vezanu uz širenje koronavirusa koja i osobno i profesionalno utječe na sve nas, a direktno ugrožava sektor turizma, javljamo vam se s nekoliko informacija.

Kao što i sami znate, prema naputku civilnog stožera do daljnjeg su otkazana sva javna okupljanja u cilju sprečavanja širenja epidemije zbog čega su naši zajednički napori koje ulažemo u razvoj turizma u bakarskom kraju svedeni na minimum.

Kako bismo i mi pridonijeli obuzdavanju epidemije TZ Grada Bakra prilagodila je svoje poslovanje te ćemo privremeno rad sa strankama i svu komunikaciju obavljati isključivo putem telefona ili e-maila.     

Vrijeme koje nam predstoji Turistička zajednica Grada Bakra iskoristit će za rješavanje administrativnih poslova, slaganje arhive, izradu novih brošura, osmišljavanje novih projekata te ažuriranje naših web stranica.

Želja nam je unaprijediti postojeće sadržaje, ali i dodati neke nove, korisne i zanimljive posjetiteljima stranica. Odlučili smo stoga otvoriti i jednu posebnu kategoriju u sklopu koje bismo predstavili udruge koje djeluju na području Grada Bakra te na taj način istaknuli njihovu važnu ulogu u kreiranju turističke ponude bakarskog kraja.

Stoga vas molimo da nam pošaljete ažurirane podatke vaše Udruge (odgovorna osoba, broj telefona, adresa i e-mail). Ukoliko želite, pošaljite nam i nekoliko fotografija i kratki prezentacijski tekst o Udruzi, kako bi Vas mogli predstaviti na web stranicama Turističke zajednice Grada Bakra te time povećati vašu online vidljivost.

Ukoliko budete imali bilo kakvo pitanje ili pak prijedlog za neke buduće suradnje, slobodno nam se obratite putem maila ili telefona jer su to trenutno jedini raspoloživi načini komuniciranja.

Pozivajući vas na oprez i društvenu odgovornost, nadamo se skorom i pozitivnom razrješenju ove situacije u kojoj smo se zatekli te prilici da uživo i zajednički osmislimo i realiziramo mnoštvo novih projekata.

S poštovanjem,                                                                    
    
Direktorica TZ Grada Bakra
Sonja Jelušić Marić mag.oec.