0b36168f28219653977ef7f6dd33b2e7.jpg
9e739fd928c1ef1096635bb4b013b509.jpg
2f971821bfbe197b81d9497eef5aa659.jpg
aaa253dae8b38ac4965b2bd20143339e.jpg
Turistička zajednica Grada Bakra
English Ente turistico della citta di Bakar - Citta di Bakar Tourismusverband Der Stadt Bakar - German

Novosti
Featured Item Background

Dopis iznajmljivačima Grada Bakra i korisne informacije

Objavljeno: 20.03.2020.

Poštovani iznajmljivači,

javljamo vam se s nekoliko korisnih informacija vezanih uz novonastalu situaciju uzrokovanu širenjem koronavirusa koja direktno ugrožava sektor turizma te utječe na sve nas, kako osobno tako i  profesionalno.

Prema naputku civilnog stožera do daljnjeg su otkazana sva javna okupljanja u cilju sprečavanja širenja epidemije zbog čega su naši zajednički napori koje ulažemo u razvoj turizma u bakarskom kraju svedeni na minimum. Kako bismo i mi pridonijeli obuzdavanju epidemije TZ Grada Bakra prilagodila je svoje poslovanje te ćemo privremeno rad sa strankama i svu komunikaciju obavljati isključivo putem telefona ili e-maila.     

Vrijeme koje nam predstoji Turistička zajednica Grada Bakra iskoristit će za rješavanje administrativnih poslova, slaganje arhive, izradu novih brošura, osmišljavanje novih projekata te ažuriranje naših web stranica. Stoga vas molimo da nam pošaljete Vaše ažurirane podatke ukoliko je došlo do neke promjene (broja telefona ili e-maila). Također, ukoliko želite, slobodno nam pošaljite i nekoliko fotografija vaših objekata za objavu na web stranicama Turističke zajednice Grada Bakra.

Ukoliko budete imali bilo kakvo pitanje, slobodno nam se obratite putem maila ili telefona.

Svjesni smo da se trenutnim razvojem situacije vi direktno pogođeni i da se nalazite u izrazito teškom razdoblju, za koje nažalost nitko od nas ne zna koliko će potrajati.

U svrhu pomoći turističkom sektoru koji su među najugroženijih granama gospodarstva uslijed epidemije koronavirusa Vlada RH pripremila je 66 mjera za pomoć gospodarstvu.

U nastavku šaljemo obavijest o paketu mjera koje je pripremila za iznajmljivače u nadi će Vam barem malo olakšati ovu tešku situaciju u kojoj ste se našli.

www.tockanai.hr/biznis/odgoda-placanja-boravisnih-pristojbi-turisticke-clanarine-i-pausalnog-poreza-33407/

www.hrturizam.hr/gari-cappelli-treba-prebroditi-sljedeci-kvartal-uz-nadu-kako-cemo-uhvatiti-turisticku-spicu-gdje-se-ostvaruje-65-ukupnog-prometa/?fbclid=IwAR06cbc1u-Kbdr8XJuzcSLoWsdbApYLBKAhhkENcb6GaoUxVgUoArxBkgU0

Iskreno se nadamo da ova situacija neće potrajati i da neće ostaviti trajne posljedice na sve nas. Pozivajući vas na oprez i društvenu odgovornost, nadamo se skorom i pozitivnom razrješenju ove situacije u kojoj smo se zatekli te prilici da uživo i zajednički nastavimo graditi našu turističku priču.

S poštovanjem,   

Direktorica TZ Grada Bakra
Sonja Jelušić Marić mag.oec.