Ispiši ovu stranicu
Featured Item Background

Izbor najljepše okućnice i balkona TZ Grada Bakra

Objavljeno: 21.05.2020.

Turistička zajednica Grada Bakra ove godine uz pokroviteljstvo Pevex Kukuljanovo organizira izbor najljepše okućnice i balkona na malo drugačiji način, prilagođen novonastaloj situaciji. Natječaj za izbor najljepše okućnice ove će se godine održati u virtualnom obliku, a glasovanje će se odvijati preko Facebook stranice Turističke zajednice Grada Bakra.

Pozivamo sve zainteresirane građane da nam pošalju fotografije svojih okućnica, dvorišta i balkona na e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Messanger Turističke zajednice Grada Bakra.

Natječaj traje od 22.05.2020 do 29.05.2020.g. a fotografija koja u periodu od 29.05. do 05.06. dobije najviše lajkova na našoj facebook stranici bit će proglašena pobjednikom. Za sve dodatne informacije možete nazvati broj tel: 761-111.

Ime pobjednika objaviti će se 06. lipnja na web i Facebook stranici Turističke zajednice Grada Bakra. Pobjednik će dobiti Pevex poklon karticu od našeg pokrovitelja.