aaa253dae8b38ac4965b2bd20143339e.jpg
2f971821bfbe197b81d9497eef5aa659.jpg
0b36168f28219653977ef7f6dd33b2e7.jpg
9e739fd928c1ef1096635bb4b013b509.jpg
Turistička zajednica Grada Bakra
English Ente turistico della citta di Bakar - Citta di Bakar Tourismusverband Der Stadt Bakar - German

Novosti
Featured Item Background

Foto natječaj „FOTKA DANA“

Objavljeno: 01.02.2021.
Fotografija: Sanja Grgić Ćurić Fotografija: Sanja Grgić Ćurić

Pravila nagradnog natječaja "FOTKA DANA" #tzgradabakrapoklanja

Članak 1.: Organizator nagradnoga natječaja
Nagradni natječaj "FOTKA DANA" #tzgradabakrapoklanja raspisuje Turistička zajednica Grada Bakra”, Primorje 39, 51222 Bakar, Hrvatska OIB: 58744498694 (u daljnjem tekstu: Organizator).

Članak 2.: Trajanje i svrha nagradnoga natječaja
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora od 01.02.2021. u 15:00 do 03.03.2021. u 22:00 na službenoj Facebook stranici TZ Grada Bakra

Članak 3.: Fond nagrada koji utvrđuje organizator
Organizator kao tjednu nagradu za "FOTOGRAFIJU TJEDNA" dobitnici će dobiti poklon paket suvenira Turističke zajednice koji sadrži ruksak, keramički suvenir; zidni ukras i baškotić, magnetić, te kalendar Grada Bakra - Foto Hrvatska 2021 (pojedinačna vrijednost 150 kn).
Organizator kao prvu nagradu za "FOTOGRAFIJU MJESECA" dodjeljuje diplomu te poklon paket delicija bakarskog kraja; Bakarsku tortu (pojedinačna vrijednost 250,00 kn), Staru Bakarsku vodicu (pojedinačna vrijednost 150,00 kn), te bakarske baškote s personaliziranim keramičkim baškotićem s imenom dobitnika (pojedinačna vrijednost 50,00 kn), sveukupne vrijednosti 450,00 kuna.

Članak 4.: Način sudjelovanja i proglašenje pobjednika
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe koje prihvaćaju ova pravila te uvjete sudjelovanja.

Sudionici u natječaju sudjeluju slanjem svojih fotografija uslikanih na području Grada Bakra, a fotografije mogu biti i arhivske. Broj fotografija po sudioniku nije ograničen, međutim samo jedna može biti proglašena za FOTKU DANA i ući u konkurenciju za fotografiju tjedna i mjeseca.

Organizator će svakoga dana od pristiglih fotografija izabrati "FOTKU DANA" i objaviti je na svojoj facebook stranici i Instagramu. Pobjedničke fotografije objavit će se nedjeljom u zajedničkom albumu, a pobjedničku fotografiju odabrati će pratitelji facebook stranice TZ Grda Bakra svojim lajkovima. Ona fotografija dana koja u zajedničkom albumu u ponedjeljak do 12:00 sati sakupi najveći broj lajkova biti će proglašena „FOTKOM TJEDNA“. U nedjelju, 28.2. objavit će zajednički album pobjedničkih fotografija i ona koja prikupi najviše lajkova do srijede, 3.3. u 12:00 sati biti će proglašena "FOTKOM MJESECA". Dobitnik će biti objavljen na službenoj Facebook stranici Organizatora neposredno nakon odabira fotografije tjedna ili mjeseca.

Sudionici ovoga nagradnog natječaja ne mogu zahtjevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene ovim pravilima od strane Organizatora niti se nagrada može zamijeniti za novac. Prijavom na nagradni natječaj sudionici potvrđuju da su upoznati s pravilima te da ista prihvaćaju u cijelosti.

Članak 5.: Preuzimanje nagrade
Dobitnici nagradnoga natječaja svoju nagradu mogu preuzeti u dogovoru s Organizatorom. O načinu preuzimanja nagrada dobitnici će biti obaviješteni od strane Organizatora nakon javljanja u inbox facebook stranice Organizatora ili putem e-maila.

Članak 6.: Korištenje osobnih podataka
Sudionici u nagradnom natječaju sudjelovanjem prihvaćaju pravila nagradnog natječaja i daju dozvolu Organizatoru za obradu podataka (ime i prezime) koja će omogućiti transparentno proglašenje pobjednika. Organizator će obrađivati podatke do okončanja nagradnog natječaja i marketinških aktivnosti vezanih uz provođenje samoga nagradnog natječaja.

Članak 7.: Ova objava nije sponzorirana od strane Facebooka
Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Svoje podatke koje dajete isključivo su za potrebe potpune funkcionalnosti ovog nagradnog natječaja i dajete ih TZ Grada Bakra, a ne Facebooku. Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici nagradnog natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te TZ Grada Bakra ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od strane bilo kojih trećih osoba. Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj web i Facebook stranici (uključujući fotografije, poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom sudionici nagradnog natječaja daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.

Članak 8.: Dostupnost pravila nagradnog natječaja
Pravila su objavljena na web stranici Organizatora (TZ Grada Bakra) te su dostupna svim sudionicima tijekom trajanja nagradnog natječaja.

Za sve eventualne sporove nastale tijekom trajanja nagradnog natječaja "FOTKA DANA" #tzgradabakrapoklanja koje nije moguće riješiti sporazumno nadležan je sud u Rijeci.

Pravila nagradnog natječaja vrijede od 01.02.2021. od 15:00 do 03.03.2021. u 22:00 sati.

Organizator natječaja: Turistička zajednica Grada Bakra