2f971821bfbe197b81d9497eef5aa659.jpg
aaa253dae8b38ac4965b2bd20143339e.jpg
0b36168f28219653977ef7f6dd33b2e7.jpg
9e739fd928c1ef1096635bb4b013b509.jpg
Turistička zajednica Grada Bakra
English Ente turistico della citta di Bakar - Citta di Bakar Tourismusverband Der Stadt Bakar - German

Novosti
Featured Item Background

TZ Grada Bakra kreće u lov na fotku dana!

Objavljeno: 01.02.2021.
Fotografija: Sanja Grgić Ćurić Fotografija: Sanja Grgić Ćurić

Kao nastavak projekta „Baštinska škrinjica“ TZ Grada Bakra došla je na ideju da ove veljače na svojoj facebook stanici organizira nagradni foto natječaj pod nazivom „FOTKA DANA“ i da prigodno nagradi one najbolje!

S obzirom da im svakog dana pristižu brojne fotografije bakarskog kraja raznih autora te u želji da dodatno potaknu daljnju suradnju i interakciju s pratiteljima svoje facebook stranice, TZ Grada Bakra odlučila se krenuti u lov na najbolju fotku. Za ovu ideju zahvaliti se mogu brojnim ljudima koji su im prošlu godinu slali svoje fotografije i zapise, vrijedno puneći baštinsku škrinjicu bakarskog kraja.

U nagradnom natječaju može se sudjelovati slanjem fotografija uslikanih na području Grada Bakra, uz napomenu da fotografije mogu biti i arhivske. Broj fotografija po sudioniku nije ograničen, međutim samo jedna može biti proglašena za „FOTKU DANA“ i ući u konkurenciju za fotografiju tjedna i mjeseca.

TZ Grada Bakra svakog će dana od pristiglih fotografija izabrati "FOTKU DANA" i objaviti je na svojoj facebook stranici i Instagramu. Pobjedničke fotografije cijelog tjedna objavit će se u nedjelju u zajedničkom albumu, a pobjedničku fotografiju odabrati će pratitelji stranice svojim lajkovima. Ona fotografija koja u zajedničkom albumu u ponedjeljak do 12:00 sati sakupi najveći broj lajkova biti će proglašena „FOTKOM TJEDNA“. U nedjelju, 28.2. objavit će zajednički album pobjedničkih fotografija i ona koja prikupi najviše lajkova do srijede, 3.3. u 12:00 sati biti će proglašena "FOTKOM MJESECA".

Za autore najboljih fotografija pripremljene su i prigodne nagrade. Za fotografije tjedna nagrada je poklon paket suvenira turističke zajednice, a za fotografiju mjeseca nagrada je paket bakarskih delicija tj. tri gastro posebnosti bakarskog kraja; Bakarska torta, Stara Bakarska vodica i bakarski baškoti s personaliziranim keramičkim baškotićem s imenom pobjednika.

Pozivamo sve zainteresirane da nam šalju svoje fotografije bakarskog kraja jer svaki dan imaju šanse osvojiti titulu "FOTKA DANA"! Također, zamolili bi i sve pratitelje naše facebook stranice da nam pomognu svojim lajkovima izabrati "naj fotku". Fotografije možete poslati putem messengera ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U nagradnom natječaju #tzgradabakrapoklanja mogu sudjelovati svi koji prihvaćaju pravila i uvjete sudjelovanja koji su objavljeni na web stranici TZ Grada Bakra.
Više informacija i sve detalje o nagradnom natječaju možete pronaći na linku: https://bit.ly/39L4g1E